Kantoorplanten

Hoe jouw ideale collega eruit ziet? Hij is groen, zuivert je lucht, produceert extra zuurstof en is makkelijk in de omgang. De aanwezigheid van deze collega zorgt voor minder stress en verhoogt je productiviteit. Klinkt goed, toch? Zoek nu je nieuwe groene collega's uit!

kantoorplanten

Zakelijke services

zijkant afbeelding Laura staat voor je klaar!

Kies het plantpakket dat het beste bij jouw kantoor past

Kleine Kudde 6900Incl. BTW

Voor het knusse kantoor. Een pakketje met daarin onze meest ambitieuze collega’s! Ze zijn altijd als eerste op kantoor en gaan als laatste weer weg! Enzi, Lucas en Bertie helpen jou naar een omzet waar je ‘U’ tegen zegt. Met deze groene vrienden aan je zijde voel je de productiviteit toenemen en word je creatiever dan ooit tevoren.

  • usp1Werkplek van 25m2
  • usp2Makkelijk te verzorgen
bekijk dit pakket
Company-bottom
Mooie Middelmaat 12900Incl. BTW

Deze groene amigo’s gaan voor jou de confrontatie aan met schadelijke stoffen en zorgen voor een jungle-achtige vibe! Ze werken zich een slag in de rondte, maar ze vallen jou en jouw collega’s er niet mee lastig. Eileen de ficus zorgt voor de muzikale entertainment in deze groep, maar maak je geen zorgen, je zal er net zoveel last van hebben als dat je van een silent disco hebt.

  • usp1Werkplek van 50m2
  • usp2Hebben sterke luchtzuiverende eigenschappen
bekijk dit pakket
Company-bottom
Groen Geschut 19900Incl. BTW

De strijdkrachten verzamelen zich in jouw kantoor! Verkleed in schutkleuren vormen zij een ijzersterk front en gaan ze de strijd aan met benzeen, formaldehyde en koolmonoxide. Ze roeien de schadelijke stoffen uit en met hun sterke luchtzuiverende eigenschappen produceren ze frisse lucht in overvloed!

  • usp1Werkplek van 75m2
  • usp2Makkelijk te verzorgen
bekijk dit pakket
Company-bottom
Kantoor Kabaal 49900Incl. BTW

Tijd voor het serieuze werk. Voor jou geen lullige pakketjes met een paar planten, dat zet natuurlijk geen zoden aan de dijk. Jij wilt een pakket wat indruk maakt, waarmee je in één klap jouw kantoor met 20+ collega's in een jungle verandert. Het liefst met wat kabaal. Wij begrijpen dat, volledig. Zoek vooral niet verder, dit is het pakket voor jou. 26 makkelijke, luchtzuiverende kantoorplanten, gewapend met een strijdkreet om jouw kantoor te vergroenen.

  • usp1Werkplek van 125m2
  • usp2Appeltje eitje om te verzorgen
bekijk dit pakket
Company-bottom

Wat andere bedrijven zich afvroegen

De meestgestelde vragen op een rijtje, lekker makkelijk! Staat jouw vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag!

Dat komt door twee factoren. Planten produceren ten eerste zuurstof, iets wat wij mensen erg op prijs stellen. Door meer zuurstof in de lucht kan je helderder nadenken en betere beslissingen nemen. Echter komt de grootste bijdragen van planten simpelweg doordat het mensen aan de natuur doet denken. Wij zijn van oorsprong natuurmensen en de aanwezigheid van groene planten heeft nog steeds een erg rustgevende werking op ons. Dit zorgt er dus voornamelijk voor dat je minder gestressed bent en daardoor dus creatiever en productiever.

Wij begrijpen dat de besteller vaak niet de betaler is bij een zakelijke aanschaf. Als je op factuur wilt betalen kun je jouw bestelling mailen naar hallo@plantsome.nl. Wij maken dan handmatig een order aan en jij ontvangt een offerte in je mailbox. Let op: Dit kan alleen voor bedrijven geregeld worden.

Jouw nieuwe groene collega's worden door PostNL bezorgd, in een speciaal ontworpen verpakking die ervoor zorgt dat de planten een veilige reis hebben. Je kunt daarbij tijdens het bestellen jouw gewenste leverdatum aangeven, tot twee weken vooruit. Zo weet je zeker dat de planten niet voor een dichte deur staan.

Even flink balen natuurlijk! En daarna neem je gelijk contact op met onze plantenservice zodat we zo snel mogelijk een nieuw exemplaar op kunnen sturen. Hier rekenen we vanzelfsprekend geen extra kosten voor.

Een terechte vraag, dit is namelijk één van de grootste uitdagingen van het hebben van planten op kantoor. Gelukkig hebben we dit ook zo simpel mogelijk proberen te maken. Download de Plantsome app en voeg jouw planten toe aan de app. Vervolgens krijg je een melding op de dag dat ze weer water nodig hebben met daarin de gewenste hoeveelheid water. Een kind kan de was doen!

Waarom planten op kantoor nodig zijn

Een groene werkomgeving is goed voor de gezondheid van jou en je collega’s! Vanuit zakelijk oogpunt bekeken zijn onze plantpakketten ook nog eens een slimme investering… Planten hebben namelijk een positieve invloed op de productiviteit en creativiteit en betalen zich dus zeker uit!

clock

Productiviteit verhoogt 15 — 19% met planten ten opzichte van werkplek zonder planten

Bron Rijksuniversiteit Groningen
brush

Aanwijzingen dat planten concentratie en creativiteit verhogen.

Bron Journal of Environmental Psycholog
cross

Planten zorgen voor minder ziekteverzuim.

Bron Norwegian University of Life Sciences
lightingstrike

Interview onder werknemers geeft aan dat ze zich meer op hun gemak en minder gestressed voelen in een groene omgeving

Bron Smith & Pitt

Zij gingen je voor

You’re not alone! Deze gelukszoekers maakten van hun kantoor een jungle.

o

“Ik heb zakelijk planten besteld en was elke keer weer verrast door de service, grappige en persoonlijke benadering. :) Verder was ik heel tevreden over hun snelheid, kwaliteit van de planten, vervoer in sterke doos, de website en niet te vergeten de app! Echt een aanrader.”

Marloes, TIG
o

“Onwijs toffe website en planten, waardoor ons hele kantoor vol staat met mooie nieuwe groene vrienden, waar we erg blij mee zijn. Wij zijn fan!”

Eydenberg Retail Projects
o

“Zelden een bedrijf mee gemaakt dat zo pro-actief is, met je mee denkt en uiterst goede service bied. Iedere keer weer verrassen ze me! En dan krijg je ook nog een een prachtig en kwalitatief sterk product.'”

Manon, OneFit
company

Cadeau & relatiegeschenken

Is je favoriete collega jarig of wordt er binnenkort een jubileum gevierd en ben je daarom op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan even een kijkje op onze cadeaupagina!

geef een cadeau

Grote orders?

Wil jij jouw werkplek met meer dan 15 planten vergroenen of heb je een speciale wens? Neem dan even contact met onze Klantenservice op. Wij kunnen een op maat gemaakte offerte voor je opstellen, waarbij je vaak ook nog kan profiteren van een staffelkorting!

neem contact op
company-big

Super simpel planten kopen en verzorgen!

Jij bestelt jouw nieuwe groene vrienden vanuit je luie kantoorstoel en wij bezorgen ze snel én veilig! Je wordt ongetwijfeld smoorverliefd op ze! Maar na de kennismaking komt de volgende fase in jullie relatie… de sleur. Hoe blijf je verliefd? Met onze verzorgings-app is dat heel makkelijk! Zet jouw planten in het logboek en de app waarschuwt je als ze wat liefde nodig hebben!

over de app

Stel ons jouw vraag!

Voor al jouw vragen, speciale wensen, aanvragen voor grotere aantallen en leuke gesprekken over planten, neem vooral contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Wij komen binnen 24 uur bij je terug met een reactie, beloofd.