Vacature! Word jij de nieuwe Front-end Developer bij Plantsome?

Vacature! Word jij de nieuwe Front-end Developer bij Plantsome?

Hé jij daar, codeerheld(in)! Heb jij wel of geen groene vingers, maar zeker wél codeervingers? Dan willen wij jou! Wij zoeken namelijk een Front-end Developer die onze webshop en app naar een next level kan programmeren, gereed voor transform: scale(2);!

Gaat jouw hart sneller kloppen (hier stond eerst 'krijg jij een harde pielemuis', maar daar hebben we spijt van) van een mooi product coderen, dat door honderdduizend mensen gebruikt wordt? Heb je natte dromen over manieren waarop je jouw code nog beter, sneller, sterker kan maken? En vind je het ook tof om aan meerdere projecten tegelijk te werken, waarbij je zelf bepaalt wat de beste manier is om dit aan te pakken? Ga dan als de wiedeweerga met onze codebase aan de slag!

De eerste échte developer bij Plantsome

Huh, jullie hebben nog geen developer aan boord? Maar jullie hebben toch een hele vette webshop, app en vast nog allerlei andere back-end-systemen die ondersteund moeten worden? Hoe dan?!

Nou, dat zit zo. Eén van onze oprichters, Axel (hoi!), is ook een beetje een codeerheld en heeft veel van de huidige codebase zelf opgebouwd. Hij wordt daar ondertussen wel bij ondersteund door een team van developers vanuit Keytoe, het digitale bureau dat ons heeft geholpen Plantsome groot te maken. Dat ging als een jekko, maar we willen gaan als een raket en nóg sneller kunnen opschalen. En daar kunnen we jouw vlugge codeer-vingertjes goed bij gebruiken! Je gaat veel samenwerken met Axel (geen zorgen, hij bijt niet) en de developers van Keytoe (die bijten wel, maar niet zo hard). Je krijgt de verantwoordelijkheid over het optimaliseren en doorontwikkelen van de webshop (Shopify, Liquid), app (React Native) en back-end (Node). Best een toffe uitdaging, ja toch niet dan?

De Coolblue van planten

Maar dan groen. En hot. Online planten kopen moet niet alleen gemakkelijk zijn, maar vooral ook erg leuk! Gemak, kwaliteit en fun zijn de hoofdwortels van onze groene startup en jij kan je daar als nieuwe Plantsome-stekje helemaal in vinden. Toch? Plantsome is een snelgroeiende startup en je komt dus terecht in een ambitieuze en snel veranderende omgeving. Spannend? Nee joh, daar ga jij alleen maar heel lekker op! We zijn op zoek naar een perfecte culture fit. Iemand die graag wil leren, inspireren en fascineren. Iemand die korte en lange termijn (online) strategieën durft te vormen en echt gas op die lolly durft te geven. Heb je nog geen groene vingers? Dat geeft niet, die kweek je bij ons vanzelf.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met front-end programmeerwerk en je bent niet vies van React (Native). Een API doet je niet aan de dierentuin denken en of die via REST of Graphql gekoppeld moet worden zal jou een worst wezen. Je kan gestructureerd programmeren en vindt het bovenal heel tof om onderdeel uit te maken van een snelgroeiende startup, waarin zelfstandigheid en assertiviteit verwacht worden. Oh en je kan wel tegen een grapje.

Geen fan van leuke teksten? Jammer. Dan hier voor jou de opsomming:

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met HTML/CSS/JS.
  • Je hebt kennis van React (Native), Webpack en Git.
  • Voor ervaring met Liquid krijg je een plusje achter je naam.
  • Je bent zelfstandig, gestructureerd en hebt passie voor je werk.
  • Je houdt van humor. Serieus.
  • We hebben het liefst iemand voor fulltime, maar parttime is mogelijk in overleg.

Waarom zou je?

Waarom niet? We hebben een open cultuur waarin je elkaar de waarheid kan zeggen. Lekker direct. Achterkamertjespolitiek, daar doen we niet aan. Je krijgt bij ons de kans om te doen waar je goed in bent en je krijgt ruimte om daar verder in te groeien. We geven je ook alle ruimte om mee te denken over bedrijfsontwikkelingen op andere gebieden dan development. We zijn een startup en jij vindt het vet om op alle manieren mogelijk bij te dragen aan de ambities. En die zijn groot. Je krijgt een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Oh, en hadden we al verteld dat je in een kas vol met groene planten komt te werken? Een groenere baan dan dit ga je niet vinden!

Wie zijn jullie dan?

Wij zijn Plantsome - de groenste startup van Nederland. Opgericht door twee jonge ondernemers, die ook nog eens broers zijn! Axel en Thom zijn de gezichten achter Plantsome, maar inmiddels zijn de wortels uitgelopen tot een team van 12 personen. We groeien praktisch uit ons potje! Op onze webshop vind je een groot assortiment van kamerplanten, accessoires, verzorgingsartikelen en heul veel plantenkennis. Onze app helpt jou bij de verzorging van je planten, zodat je onbezorgd van ze kunt genieten. En we vinden onszelf best grappig.

Ons kantoor woont in Honselersdijk, in een heuse plantenkwekerij! Niet echt lekker te bereiken met het OV, maar we bieden reismogelijkheden mocht je in Den Haag/Rotterdam/Delft wonen.

Groei je mee?

Heb jij rode oortjes gekregen door het lezen van deze vacature? Sta je te popelen om jouw codeer-vingers groen te maken? Verras ons maar! Stuur ons een berichtje via hallo@plantsome.nl en omschrijf waarom jij graag aan onze code wilt gaan sleutelen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of appen!

 

Verder lezen

    ... ...